Podcast- nauhoitus

Elämän kirjat -podcastin vieraana Tiitu Takalo

Ke 22.9. klo 18 alkaen

Maailman kirjat saattavat olla sekaisin, mutta elämän kirjat pysyvät. Laterna Magican uusi podcast Elämän kirjat esittelee kerrallaan yhden kirjailijavieraan ja viisi hänen valitsemaansa hänen kirjalliseen työhönsä ja elämäänsä vaikuttanutta kirjaa. Podcast-jaksot nauhoitetaan livenä pienen yleisön edessä Kirjagalleria Laterna Magicassa. Pandemian vuoksi siirtynyt Tiitu Takalon vierailu onnistuu vihdoin! Jakso on kuunneltavissa pian nauhoituksen jälkeen.

Pyysimme kirjailijoita valikoimaan kirjahyllystään viisi tärkeää teosta elämän varrelta. Uutuuskirjoillaan ajankohtaisten tekijöiden rinnalla haluamme nostaa esiin vanhempia jopa vuosisatoja sitten ilmestyneitä teoksia, jotka puhuttelevat yhä. Haastattelijoina toimivat Laternan omistajat Eira Sillanpää ja Tapio Wilska.

Elämän kirjat -podcastin vieraaksi saapuu Tiitu Takalo keskiviikkona 22.9.2021 klo 18. Tiitu Takalo (s.1976) on palkittu sarjakuvataiteilija ja kuvittaja, jonka viimeisin sarjakuvaromaani Memento Mori julkaistiin keväällä 2020. Memento Mori on omaelämäkerrallinen teos  aivoverenvuotoon sairastumisesta ja sen seurauksista. Seikkailu ensiavusta teho-osaston ja Tampereen yliopistollisen sairaalan vuodeosaston kautta pitkälle sairaslomalle, kaikenaikaa kamppaillen kuoleman läsnäolon, elämän tilipäätöksen, epäinhimillisen väsymyksen ja työkyvyttömyyden kanssa.Takalo palkittiin vuonna 2015 Sarjakuva-Finlandialla albumistaan Minä, Mikko ja Annikki.

Kuuntele aiemmat jaksot täällä.

Tiitun kuva yllä Emilia Anundi