PERUTTU! Podcast- nauhoitus

Elämän kirjat -podcastin vieraana Tiitu Takalo

To 3.12. klo 18

Maailman kirjat saattavat olla sekaisin, mutta elämän kirjat pysyvät. Laterna Magican uusi podcast Elämän kirjat esittelee kerrallaan yhden kirjailijavieraan ja viisi hänen valitsemaansa hänen kirjalliseen työhönsä ja elämäänsä vaikuttanutta kirjaa. Podcast-jaksot nauhoitetaan livenä pienen yleisön edessä Kirjagalleria Laterna Magicassa syksyn 2020 aikana.

Pyysimme kirjailijoita valikoimaan kirjahyllystään viisi tärkeää teosta elämän varrelta. Uutuuskirjoillaan ajankohtaisten tekijöiden rinnalla haluamme nostaa esiin vanhempia jopa vuosisatoja sitten ilmestyneitä teoksia, jotka puhuttelevat yhä. Haastattelijoina toimivat Laternan omistajat Eira Sillanpää ja Tapio Wilska.

Joulukuun alussa Elämän kirjat -podcastin vieraaksi saapuu Tiitu Takalo torstaina 3.12. 2020 klo 18. Ilmoittaudu liveyleisöön tästä. Tiitu Takalo (s.1976) on palkittu sarjakuvataiteilija ja kuvittaja, jonka viimeisin sarjakuvaromaani Memento Mori julkaistiin keväällä 2020. Memento Mori on omaelämäkerrallinen teos  aivoverenvuotoon sairastumisesta ja sen seurauksista. Seikkailu ensiavusta teho-osaston ja Tampereen yliopistollisen sairaalan vuodeosaston kautta pitkälle sairaslomalle, kaikenaikaa kamppaillen kuoleman läsnäolon, elämän tilipäätöksen, epäinhimillisen väsymyksen ja työkyvyttömyyden kanssa.Takalo palkittiin vuonna 2015 Sarjakuva-Finlandialla albumistaan Minä, Mikko ja Annikki.