Suhina Klubi

Vieraana Marie-Claire Schlameus ja Japan Visa

To 18.11.2021 klo 18

Suhina Klubi palaa takaisin tarjoamaan kokeellisen ja improvisoidun musiikin konsertteja Laterna Magicassa syksyn 2021 ajan. Suhina Klubi on Jukka Kääriäisen ja Teemu Mustosen isännöimä kuukausittainen konserttisarja, jossa vaihtuvat muusikkovieraat musisoivat yhdessä ja erikseen ja ajoittain Jukan ja Teemun kera setin tai ehkäpä toisenkin ennalta määrittämätöntä musiikkia.

Marraskuun klubin vieraaksi saapuvat Marie-Claire Schlameus ja Japan Visa.

Marie-Claire Schlameus on sellisti ja laulaja ja työskentelee enenevässä määrin sähkö/kokeellisena sellistinä. Schlameus yhdistää soitossaan uusia soittotekniikoita, improvisaatiota ja moninaisten efektien käyttöä. Marie-Claire on perustajajäsen yhtyeissä Toechter ja Sometimes with Others. Omien yhtyeidensä lisäksi hän on toiminut muusikkona mm. Gyða Valtýsdóttir, Robot Koch, The Cinematic Orchestra, Thundercat, The CAN Project (Babelsberg Filmorchester) yhtyeissä. Tämän lisäksi Marie-Claire äänittää musiikkia elokuviin ja tanssiteoksiin joissa hän toimii esittäjän, säveltäjänä ja sovittajana. Marie-Claire on tehnyt opintonsa klassisen musiikin linjalla Hochschule für Music und Theater Leipzigissa.

Japan Visa: Saaramaija Zorawski - huilu kitaravahvistimen läpi. Tatu Rönkkö - rummut. Japan Visa on paperinen todistus siitä että tämä henkilö on oikeutettu työskentelemään kyseisessä maassa. Japan Visa on kortti jolla tämä henkilö on oikeutettu resurssiensa puitteissa ostamaan vaikkapa ruokaa kyseisessä maassa. Japan Visa on ohjelma tai peli jossa kysytään ja jossa pitäisi tietää jotain. Japan Visa on ruotsinkielinen kannustushuuto japanilaisille. Japan Visa on bändi, jonka äänellisistä liikkeistä on mahdoton sanoa mitään muuta.

Syksyn viimeinen Suhina-klubi:

To 16.12. klo 18