Studio Savea

Omat polut, jaetut tilat, keramiikan yhteisnäyttely

15
.
9
.–
2.10.2021
Kellarigalleria

Omat polut, jaetut tilat on keramiikkataitelijoista muodostuvan ryhmän näyttely. Taiteilijoita yhdistävät yhteiset työtilat Studio Saveassa, mutta jokaisella on oma tunnusomainen ilmaisutapansa. Yhteensä 15 tekijän teoksista muodostuvassa näyttelyssä on esillä laaja kirjo eri tekniikoilla toteutettuja teoksia, kuten esimerkiksi käsinrakennus, erilaiset muottitekniikat ja sekatekniikka. Myös keramiikan materiaalit ovat edustettuna laajasti aina matalapolttoisesta keramiikasta korkeapolttoiseen posliinin.

Näyttelyn taiteilijat:

Leila Altunluoglu, Arni Aromaa, Jaea Chang, Aino Eeronheimo, Özgu Gundeslioglu, Ville Heimala, Katri Hämäläinen, Mallu Järkkä, Katja Kotikoski, Siina Levonoja, Teija Oikkonen, Marja Pajukoski, Eija Tenno, Satu Turunen, Milla Vainio

Studio Savea on keramiikkastudio, jota ylläpitää Taideseura Savea. Yhdistyksen tavoitteena on parantaa taiteilijoiden ammattitaitoa ja työmahdollisuuksia ja edistää keramiikkataiteen tunnettuutta. Studio Savea sijaitsee Roihupellon taidekorttelissa, josta on nopeasti kehittynyt merkittävä eri taiteenalojen taiteilijoiden työtilojen keskittymä.