Podcast-nauhoitus

Elämän kirjat -podcast: Vieraana Emmi Itäranta

To 8.10.2020 klo 18

Laterna Magican uusi podcast Elämän kirjat esittelee kerrallaan yhden kirjailijavieraan ja viisi hänen valitsemaansa hänen kirjalliseen työhönsä ja elämäänsä vaikuttanutta kirjaa. Podcast nauhoitetaan livenä pienen yleisön edessä Kirjagalleria Laterna Magicassa syksyn 2020 aikana.

Vieraat ovat uutuuskirjallaan ajankohtaisia tekijöitä. Kirjavalinnat vievät keskustelun kuitenkin vuosien, jopa vuosisatojen taakse. Podcastissa vierailevat syksyn mittaan ainakin kirjailijat Marko Annala, Jarkko Martikainen ja Emmi Itäranta sekä sarjakuvataiteilija Tiitu Takalo. Haastattelijoina toimivat Laternan omistajat Eira Sillanpää ja Tapio Wilska.

Toisen podcast-jakson vieraana on Emmi Itäranta 8.10. klo 18. Ilmoittaudu yleisöön tästä.

Emmi Itäranta (s. 1976) on Ison-Britannian Canterburyssa asuva suomalaiskirjailija, jonka vuonna 2012 ilmestynyt esikoisromaani Teemestarin kirja (Memory of Water) nousi menestykseksi ympäri maailman ja johon pohjautuvanVeden vartija -elokuvan kuvaukset käynnistyivät elokuussa 2020. Itärannan toinen romaani Kudottujen kujien kaupunki ilmestyi vuonna 2015 ja kolmas romaani Kuunpäivän kirjeet syyskuussa 2020.

TURVALLISUUSOHJEET TAPAHTUMIA VARTEN: Konserteissa ja tapahtumissa suosittelemme kaikille yleisössä kasvosuojainta. Kertakäyttöisen maskin saat halutessasi täältä Laternalta kassalta. Gallerialla on mahdollista pitää melko hyvät turvavälit. Tulethan paikalle vain jos sinulla ei ole flunssaoireita. Gallerialla on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä tarjolla.

Emmi Itärannan kuva: Liisa Takala

Tapahtumasarja on saanut tukea Otavan kirjasäätiöltä.