Podcast-nauhoitus

Elämän kirjat -podcast: Vieraana Jarkko Martikainen

To 24.9. klo 18

TAPAHTUMA ON TÄYTEENVARATTU.

Laterna Magican uusi podcast Elämän kirjat esittelee kerrallaan yhden kirjailijavieraan ja viisi hänen valitsemaansa hänen kirjalliseen työhönsä ja elämäänsä vaikuttanutta kirjaa. Podcast nauhoitetaan livenä pienen yleisön edessä Kirjagalleria Laterna Magicassa syksyn 2020 aikana.

Vieraat ovat uutuuskirjallaan ajankohtaisia tekijöitä. Kirjavalinnat vievät keskustelun kuitenkin vuosien, jopa vuosisatojen taakse. Podcastissa vierailevat syksyn mittaan kirjailijat Marko Annala, Jarkko Martikainen ja Emmi Itäranta sekä sarjakuvataiteilija Tiitu Takalo. Haastattelijoina toimivat Laternan omistajat Eira Sillanpää ja Tapio Wilska.

Ensimmäisen podcast-jakson vieraana on Jarkko Martikainen 24.9. klo 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Yleisön määrää on rajattu. TAPAHTUMA ON TÄYTEENVARATTU.

Jarkko Martikainen (s.1970) tunnetaan YUP:n keulakuvana, sooloartistina, sanoittajana ja kirjailijana. Uutuusteos Lihavia luurankoja - Laulujen sanat ja tarinat kokoaa yksiin kansiin sata parasta Martikaisen itselleen ja muille tekemää sanoitusta sekä kiehtovia anekdootteja niiden taustalta. ​Martikainen on julkaissut myös lyhytproosakokoelman Pitkät piikit ja muita kertomuksia (2005) sekä runoteoksen Yhdeksän teesiä (2008).

TURVALLISUUSOHJEET TAPAHTUMIA VARTEN: Tapahtumassa suosittelemme kaikille yleisössä kasvosuojainta. Kertakäyttöisen maskin saat halutessasi täältä Laternalta kassalta. Gallerialla on mahdollista pitää melko hyvät turvavälit. Tulethan paikalle vain jos sinulla ei ole flunssaoireita. Gallerialla on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä tarjolla.