Fealinea Luxin työpajat näyttelyn aikana

3.-14.8.2021

Fealinea Luxin näyttely maaliskuussa 2021 jäi koronarajoitusten jalkoihin ja työpajaosuudet jäivät toteuttamatta. Lux tekee nyt paluun vajaan kahden viikon mittaisella pop-up näyttelyllään Neo-shamanic Sex Spells for Past, Present and Future vol.2. Gallerialla järjestetään näyttelyn aikana useita työpajoja, joihin voit ilmoittautua nyt!

Työpajat:

To 5.8. klo 17.30-20.00 Treasure map of your erotic Universe 35€ ILMOITTAUDU

Eroottisen universumisi aarrekartta. Kollaasityöpaja.Se mitä voit nähdä, sen voit saada, se minkä voit kuvitella, se sinulla jo on. Työpajan aikana rakentuu henkilökohtainen visuaalinen aarrekartta omasta eroottisesta olemuksesta ja tulevaisuuden toiveista. Osallistuja ennustaa aarrekartan avulla itselleen huikean eroottisen tulevaisuuden.

La 7.8. klo 15-16.30 Sensual Meditation 25€ ILMOITTAUDU

Sensuaalinen meditaatio. Meditaatiomatka kaikille aisteille. Osallistuja ohjataan meditaatiossa jokaisen aistinsa ääreen sekä hiljaisuudessa että shamaanirummun säestämänä.

La 7.8. klo 17-20 Divine Body Print 35€ ILMOITTAUDU

Kehosi on jumalallinen. Maalaa sillä kuin jumala. Meditatiivisen kehon kuuntelun kautta yhdistymme Äiti maan jumalattaruuteen ja Isä taivaan jumaluuteen. Sen jälkeen haluttuihin kehon osiin levitetään maalia, jonka jälkeen keholla maalataan ja leimataan kuvia suurille papereille. Työpajassa alastomuus on sallittua. Maaleina käytetään akryylimaaleja ja kookospohjaista maalausainetta.

Ke 11.8. klo 18-19.30 Sensual Meditation 25€ ILMOITTAUDU

Sensuaalinen meditaatio / Sensual Meditation. Meditaatiomatka kaikille aisteille. Osallistuja ohjataan meditaatiossa jokaisen aistinsa ääreen sekä hiljaisuudessa että shamaanirummun säestämänä.

To 12.8. klo 17.30-20.00 Treasure map of your erotic Universe 35€ ILMOITTAUDU

Eroottisen universumisi aarrekartta. Kollaasityöpaja. Se mitä voit nähdä, sen voit saada, se minkä voit kuvitella, se sinulla jo on. Työpajan aikana rakentuu henkilökohtainen visuaalinen aarrekartta omasta eroottisesta olemuksesta ja tulevaisuuden toiveista. Osallistuja ennustaa aarrekartan avulla itselleen huikean eroottisen tulevaisuuden.