Konsertti

Kaukorakkaus

To 5.11. klo 18.30

Elektroninen trio Kaukorakkaus perustettiin Filippiineillä 2018, kun Annika, Rene ja Tomi löysivät toisensa samasta työprojektista. Kun ensimmäiset vapaapäivät reissussa koittivat, kaivoi Rene puhelimestaan "Kaukainen Laulu" -demon ja tiedusteli tehtäisikö tästä yhdessä jotain Tomin mobiilistudiossa. Vuotta myöhemmin samainen laulu soi jo YleX -kanavalla.

”Mä luulin ensisekunnit tän Kaukainen Laulu -stygen kohdalla, että tulee jotain iskelmällisempää, mutta aukenee sitten tuotantofilosofialtaan vahvasti meikäläistä viehättävään suuntaan. Pikkunättii, kummalistakin.”- Teppo Vapaus, YleX 4.4.2019

Marraskuussa vuonna 2020 Kaukorakkaus julkaisee jo neljännen singlensä "Kouvola". Yhtyeen soundi yhdistelee punkkia, elektroa, herkkyyttä sekä väkivaltaa ja "Kouvola" tulee jatkamaan tällä tiellä.

Kuuntele: https://www.youtube.com/watch?v=DJLlYxOnoEM

TURVALLISUUSOHJEET TAPAHTUMIA VARTEN: Konserteissa yleisön on käytettävä kasvosuojainta. Kertakäyttöisen maskin saat halutessasi täältä Laternalta kassalta. Gallerialla on mahdollista pitää melko hyvät turvavälit ja rajoitamme yleisön määrää tarvittaessa. Tulethan paikalle vain jos sinulla ei ole flunssaoireita. Gallerialla on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä tarjolla.