Runoilta

Kellarigallerian runoillassa piruja, noituutta ja loitsuja

To 30.1.2020 klo 18

Laterna Magican kellarigallerian runoillan inspiraation lähteenä ja kantavana teemana; pirut ja noituus, kansanrunous, vanhat suomalaiset runouskomukset, loitsukirjat.

Tunninmittaisessa runoillassa, runosanoja tehtaillaan. Runoiltaa rytmittävät afrikkalaiset soittimet sekä tunnelma, runojen kirjoittamisesta puhumattakaan, terapeuttisesti runoillen kohti kevään tuoksua.  

Esiintyjät:

Mira Mink - runoilija, kielen opettaja, runotapahtumien ideointi ja tuottaminen, runonsa ovat osa ”Kieli on mieli” -filosofiaa, ensimmäinen runokirja Surun lyömät (2018). Kirjoittaa toista runokirjaansa.

Tanja Pyy: afrikkalaiset soittimet, kalevalainen laulu. Pyy on usiikkiterapeutti, äänimaljahieronnan harjoittaja, Peter Hess, Paukepiiri ohjaaja. Soittanut afrikkalaisia instrumentteja vuodesta 1996 ja sambarytmiikka viime keväästä lähtien.

Jarmo Suomi: huuliharppu, kitara. Suomi on muusikko, Lähiradion toimittaja, freelance teatterilainen, erikoistunut juomiseen ja piruihin liittyviin kansanuskomuksiin, esityksensä sisältävät rankkaa huumoria ja vastakohtaisuutta niin tyypilliseen elämänkatsomukseen.

Liput 5 € Laternan kassalta ennen runoillan alkua.