Konsertti

Livia Schweizer: Forms of Sound - Äänen muodot

Pe 2.10. klo 18

Italialais-sveitsiläinen huilisti Livia Schweizer tuo Laternan kellarigalleriaan konsertin, joka on rakennettu improvisaation ja sävelletyn musiikin välille. Erilaisia huiluja käyttäen Livia esittää musiikillisia piirroksia ja kuvia, jotka saavat inspiraationsa näyttelyssä esillä olevista muodoista ja materiaaleista. Sävellykset: Couperin, Dai Fujikura ja Pauline Oliveros ja graafiset sävellykset Livia Schweizer.

Konserttiin on vapaa pääsy.

Livian kuvan on ottanut Jorma Airola

Italian-Swiss flutist Livia Schweizer brings us a concert in between improvisation and written music. Using different kind of flutes Livia will present musical drawings, sounds and melodies inspired by the forms and materials present in the exhibition. Music by Couperin, Dai Fujikura and Pauline Oliveros and graphic scores by Livia Schweizer.

Concert is free of charge.

We require the audience to use face mask during the concert. You can get one free of charge from the gallery.

TURVALLISUUSOHJEET TAPAHTUMIA VARTEN: Konserteissa suosittelemme kaikille yleisössä kasvosuojainta. Kertakäyttöisen maskin saat halutessasi täältä Laternalta kassalta. Kellarigalleriassa on mahdollista pitää melko hyvät turvavälit. Tulethan paikalle vain jos sinulla ei ole flunssaoireita. Gallerialla on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä tarjolla.