Konsertti

Suhina Klubi: Elena Margarita Kakaliagou

To 12.12. 2019 klo 19

Joulukuun Suhina Klubille saapuu kitaristi Jukka Kääriäisen ja lyömäsoittaja Teemu Mustosen vieraaksi Elena Margarita Kakaliagou, soittimenaan käyrätorvi.

Kakaliagou esittää musiikia yhtyeiden Trio Para, Zinc& Copper ja duo Kakaliagou/Schmoliner „Nabelóse“ ja Zeitkratzer kanssa. Elena liikkuu tyylillisesti lyyrisen ja noise ilmaisun ääripäissä. Hän on esiitynyt lukuisilla nykymusiikin ja improvisoidun musiikin festivaaleilla ympäri maapalloa ja esiintynyt mm taiteilijoiden Amir ElSaffar, Ingrid Schmoliner, James Andean, Thomas Noll, Annika Fuhrmann, Samuel Stoll, Matias Guerra, Riikka Teresa Innanen, Caroline Ott, Jaakko Nousiainen, Robin Hayward, Hilary Jeffery, Phill Niblock, CC Hennix, Ellen Arkbro, Salvatore Sciarrino, Eliane Radigue kanssa.
www.elenakakaliagou.com

Elena Margarita Kakaliagou aloitti musiikillisen matkansa Kreikasta siirtyen Itävaltaan ja Suomeen, josta tie vei edelleen Berliiniin. Elenan ammentaa vaikutteita nykytaiteista, folk, jazz ja klassisesta musiikista. Hän on opiskellut E. Joukamo-Ampuja, H McDonald ja V. Skouras kanssa

Suhina on kokeelliseen ja improvisoituun musiikkiin keskittyvä klubi, joka järjestetään kirjagalleria Laterna Magicassa. Klubin esiintyjät ovat sekä ulkomaisia ja kotimaisia kokeellisen musiikin tekijöitä. Tähän mennessä klubin esiintyjinä ovat olleet mm. Kenny Warren (NY), Paul Pignon (UK/SWE), Dario Fariello (IT/NOR), Ilia Belorukov (RUS), Lauri Hyvärinen ja Panu Luukkonen. Klubin esiintyjä vieraat esiintyvät kitaristi Jukka Kääriäisen ja lyömäsoittaja Teemu Mustosen kanssa.

Liput 5 € Laternan kassalta ennen keikan alkua.
Ovet n.klo 18.30 ja keikka klo 19.

Tapahtumia tukee Helsingin kaupunki.