Konsertti

Suhina Klubilla harpisti Natalia Castrillon

To 26.9.2019 klo 18.30

Suhina klubille 26.9.2019 klo 18.30 saapuu kitaristi Jukka Kääriäisen ja lyömäsoittaja Teemu Mustosen vieraaksi harpisti Natalia Castrillon.

Natalia Castrillón on Kolumbiasta lähtöisin oleva harpisti. Vuonna 2015 Suomeen asettunut Natalia hakee inspiraation soittoonsa maailman musiikista ja kokeellisesta improvisoidusta musiikista. Hän on kiinnostunut tuomaan harppua esiin totutusta poikkeavissa konteksteissa ja työskenteleekin aktiivisesti projekteissa jotka yhdistävät eri taiteenaloja kuten teatteria, tanssia, maalausta ja kokeellista musiikkia.

Suhina on kokeelliseen ja improvisoituun musiikkiin keskittyvä klubi, joka järjestetään kirjagalleria Laterna Magicassa. Klubin esiintyjät ovat sekä ulkomaisia ja kotimaisia kokeellisen musiikin tekijöitä. Tähän mennessä klubin esiintyjinä ovat olleet mm. Kenny Warren (NY), Paul Pignon (UK/SWE), Dario Fariello (IT/NOR), Ilia Belorukov (RUS), Lauri Hyvärinen ja Panu Luukkonen. Klubin esiintyjä vieraat esiintyvät kitaristi Jukka Kääriäisen ja lyömäsoittaja Teemu Mustosen kanssa.

Liput 5 € Laternan kassalta ennen keikan alkua.
Ovet n.klo 18 ja keikka n.klo 18.30.