Maaginen kirjakauppa ja galleria Helsingin sydämessä

Laterna Magica on korkeatasoista kuvaa ja kirjallisuutta yhdistävä taiteen ystävien kohtaamispaikka; antikvaarinen kirjakauppa ja galleria. Antikvaarinen kirjakauppa on valikoimaltaan yksi Helsingin laajimpia. Galleriatiloista vaikuttavimman lattiana on 1,8 miljardia vuotta vanha Helsingin peruskallio. Laternalla järjestetään myös viikottain tapahtumia konserteista kirjailtoihin ja kirjajoogaan.
In English
Avoinna:
ma-pe klo 10-17 ja la 10-15
Yhteystiedot
näyttelyt

Hanna Galtat ja Juha Laitalainen

Merkilliset merkit, pronssiveistoksia ja Maiseman ääressä, valokuvia

26.5.-19.6.2021
Laterna Magican gallerioissa nähdään 26.5.-19.6.2021 kahden taiteilijan näyttelyt. Tiiligalleriatilassa Hanna Galtat'n Merkilliset merkit -näyttely koostuu pienistä pronssiveistoksista. Juha Laitalaisen valokuvista koostuva näyttelykokonaisuus Maiseman ääressä levittäytyy kellarigalleriaan ja kirjagalleriaan. Molemmat taiteilijat ovat tavattavissa gallerialla 19.6. klo 13-15.
Lue lisää
Blogi

Elämän kirjat: Marko Annala

Laterna Magican Elämän kirjat -podcastin kolmannen jakson vieraana on Marko Annala, jonka viisi elämän kirjavalintaa vievät lukijan keskiajan luostarimaailmasta kohti 2000-luvun alun Suomea.

Kirjajoogaa!

Kärsitkö niska- ja selkäkivuista? Ovatko lukulihakset jumissa? Tai haluaisitko ehkä enemmän aikaa luovuudelle ja kirjoittamiselle? TUNNIT TAUOLLA TOISTAISEKSI

Tilaa uutiskirjeemme

Kuukausittaisessa uutiskirjeessämme saat kutsut näyttelyjen avajaisiin sekä tietoa tulevista tapahtumista.
Kiitokset uutiskirjeemme tilauksesta ja tervetuloa listoille.
Hops. Jotain meni pieleen. Kokeile uudelleen tai laita meille viestiä sähköpostilla.