Maaginen kirjakauppa ja galleria Helsingin sydämessä

Laterna Magica on korkeatasoista kuvaa ja kirjallisuutta yhdistävä taiteen ystävien kohtaamispaikka; antikvaarinen kirjakauppa ja galleria. Antikvaarinen kirjakauppa on valikoimaltaan yksi Helsingin laajimpia. Galleriatiloista vaikuttavimman lattiana on 1,8 miljardia vuotta vanha Helsingin peruskallio.
In English
Avoinna:
ma-pe klo 10-17 ja la 10-15
Yhteystiedot
Avajaiset

Anna Mattila ja Teo Kalsa

Kahden näyttelyn avajaiset

Ti 27.10. klo 16-19
Laterna Magican gallerioissa avautuu tiistaina 27.10.2020 klo 16-19 kaksi uutta näyttelyä. Tiili-ja kellarigalleriassa nähdään Anna Mattilan valokuvanäyttely Tilaton....tilassa ja Kirjagalleriatilassa Teo Kalsan kollaasiteoksia näyttelyssä Metempsychosis. Tulethan avajaisiin vain jos sinulla ei ole flunssaoireita. Gallerialla on käsienpesumahdollisuus. Avajaisten aikaa on pidennetty, jotta turvavälien säilyttäminen on mahdollista. Meiltä saat myös kasvomaskin halutessasi.
Tutustu näyttelyihin
Blogi

Elämän kirjat: Emmi Itäranta

Laterna Magican toisen Elämän kirjat -illan vieraana lokakuussa 2020 oli Iso-Britannian Canterburyssa asuva suomalaiskirjailija Emmi Itäranta, jonka kolmas romaani Kuunpäivän kirjeet on juuri ilmestynyt. Emmi Itärannan viisi elämän kirjavalintaa vievät 1800-luvun englannista pitkälle tulevaisuuteen.

Kirjajoogaa!

Kärsitkö niska- ja selkäkivuista? Ovatko lukulihakset jumissa? Tai haluaisitko ehkä enemmän aikaa luovuudelle ja kirjoittamiselle? TUNNIT TAUOLLA TOISTAISEKSI

Tilaa uutiskirjeemme

Kuukausittaisessa uutiskirjeessämme saat kutsut näyttelyjen avajaisiin sekä tietoa tulevista tapahtumista.
Kiitokset uutiskirjeemme tilauksesta ja tervetuloa listoille.
Hops. Jotain meni pieleen. Kokeile uudelleen tai laita meille viestiä sähköpostilla.