Moniaistillinen työpaja

Myötäreaktio

ti 11.10 klo 17-19

MYÖTÄREAKTIO -TYÖPAJA

“Metsänraja. Kaivaus. Talo. Ohut ja valkoinen kuin rakennuksen idea tai haamu.En muista nähneeni tällaista unta.”

MILLOIN: ti 11.10 klo 17-19

OSALLISTUJAMÄÄRÄ: max.8hlö / työpaja Työpaja täynnä. Torstain 13.10. työpajassa on vielä tilaa.

OSALLISTUMISMAKSU: 15 €

KENELLE: Työpaja sopii kaikille luovista menetelmistä  kiinnostuneille. Et tarvitse aiempaa kokemusta kirjallisesta tai kuvallisesta työskentelystä. Tarjoamme tarvittavat  materiaalit.

MITÄ: Moniaistillinen työpaja tutkii Myötäreaktio -näyttelyn teemaa, eli vaikeasti hahmottuvia tunteita ja niiden ilmaisemista sanallisesti ja  kuvallisesti. Työskentely tapahtuu  tiedostamattoman kirjoittamisen ja tuntoaistiin perustuvan piirtämisen  keinoin.Työpajan vetävät tilasuunnittelija ja kuvataiteilija Salli Kari sekä taidepedagogi ja kuvittaja Susanna Kaulanen.

Myötäreaktio-näyttely on esillä Laterna Magican tiili-ja kellarigalleriassa 5.10.–22.10.2022. Tutustu näyttelyyn täällä.

Myötäreaktio on Salli Karin ja Susanna Kaulasen monitaiteellinen yhteistyö, joka tutkii tuntemattomia tunteita; traumakokemusten tukahdutettuja ja vaikeasti hahmottuvia alueita. Kuvataidetta, runoa, installaatiota ja ääntä yhdistelevän kokonaisuuden keskiössä on Kaivaus, josta paljastuvista jäänteistä tutkimusryhmä kokoaa menneisyytensä sirpaleista karttaa. Myötäreaktio ehdottaa moniäänisesti uutta olemisen tapaa kun vanhat ovat käyneet mahdottomiksi.