Kirjajoogaa!

10.5.2019

Kärsitkö niska- ja selkäkivuista? Ovatko lukulihakset jumissa? Tai haluaisitko ehkä enemmän aikaa luovuudelle ja kirjoittamiselle? Tule mukaan kirjajoogaan Kirjagalleria Laterna Magicalle. Joogat kestävät n. 90 minuuttia ja niitä järjestetään kerran viikossa kahden eri ohjaajan voimin.  

MITÄ ON KIRJAJOOGA?

Kirjajoogaharjoitus 

– avaa kehoa ja mieltä

– parantaa verenkiertoa ja keskittymiskykyä

– vapauttaa mielihyvähormoneja ja laskee stressitasoa

– hiljentää ajatukset

– parantaa työskentelyasentoa ja liikkuvuutta– kasvattaa voimaa ja itseluottamusta– lisää energiaa

Tulossa ke 15.5.2019 klo 18!

Reetta Linnean kirjajoogaa kirjoittajille, taiteilijoille ja luovan työn tekijöille ja luovuudesta kiinnostuneille. Luovuus tarvitsee tilaa. Ideat syntyvät hiljaisuudessa. Jooga auttaa ammentamaan syvemmältä, irroittaa blokkeja, parantaa ilmaisukykyä ja ohjaa luottamaan omaan ääneen. Terapeuttinen hathajooga sopii aloittelijoille ja haastaa hellästi. Tunti sisältää alkumantrana tekstinlukua, asanaharjoituksen luovilla tauoilla, pranayama-hengitystekniikkaa, syvärentoutuksen ja vapaan kirjoittamisen harjoituksen. Tunneilla ei ole tavoitteita tai päämäärää, vaan harjoituksessa kytketään yhteys itseen ja iloitaan vapaudesta luoda.

Ilmoittaudu kirjajoogaan 15.5.klo 18 tästä

Kirjajoogaohjaajina  toimivat Reetta Linnea  ja Viviann Seege.

Jos haluat tiedon tulevista kirjajoogakerroista voit vastata kyselyyn ja jättää yhteystietosi tästä linkistä.

Lisätietoja kirjajoogasta antaa Eira Sillanpää p. 044 283 1212 tai eira@laterna.net

Lisää luettavaa...

Antikvaarinen kirjakauppa

25.4.2019
Laterna Magica on yksi Suomen suurimmista antikvaarisista kirjakaupoista. Kirjavalikoimamme on painottunut valokuvaus- ja elokuvakirjoihin ja taiteen eri aloihin.
Lue lisää

Kirjajoogaa!

10.5.2019
Kärsitkö niska- ja selkäkivuista? Ovatko lukulihakset jumissa? Tai haluaisitko ehkä enemmän aikaa luovuudelle ja kirjoittamiselle?
Lue lisää

Valokuvakirjojen Laterna Magica

24.4.2019
Laterna Magica perustettiin alunperin valokuva- ja elokuvakirjallisuuteen erikoistuneeksi antikvariaatiksi. Valokuvakirjojen valikoima on maamme parhaita ja valokuvauksen tekniikan oppaiden lisäksi valikoimissa on kuvateoksia kotimaisilta ja ulkomaisilta kuvaajilta.
Lue lisää