Valokuvakirjojen Laterna Magica

24.4.2019

"Valokuvauksesta on viime aikoina tullut lähes yhtä yleistä huvia kuin seksi ja tanssi", kirjoitti Susan Sontag teoksessaan Valokuvauksesta (On Photography) vuonna 1977. Tuskin kulttuuritutkija Sontag olisi voinut kuvitellakaan mitä kännykkäkameroiden aikakausi teki valokuvaukselle. Veikkaan, että seksi ja tanssi jäivät kauas taa kun kuva kaikissa muodoissaan, instagramina, snäppinä, syötteenä ja livenä on valloittanut ihmisten arjen.

Laternan valokuvakirjojen kokoelmasta löytyy laaja valikoima valokuvauksen teknisiä oppaita, historiaa ja vuosikirjoja sekä valokuvataiteiljoiden teoksia niin kotimaasta kuin maailmaltakin. 

Lisää luettavaa...

Antikvaarinen kirjakauppa

25.4.2019
Laterna Magica on yksi Suomen suurimmista antikvaarisista kirjakaupoista. Kirjavalikoimamme on painottunut valokuvaus- ja elokuvakirjoihin ja taiteen eri aloihin.
Lue lisää

Kirjajoogaa!

10.5.2019
Kärsitkö niska- ja selkäkivuista? Ovatko lukulihakset jumissa? Tai haluaisitko ehkä enemmän aikaa luovuudelle ja kirjoittamiselle?
Lue lisää

Valokuvakirjojen Laterna Magica

24.4.2019
Laterna Magica perustettiin alunperin valokuva- ja elokuvakirjallisuuteen erikoistuneeksi antikvariaatiksi. Valokuvakirjojen valikoima on maamme parhaita ja valokuvauksen tekniikan oppaiden lisäksi valikoimissa on kuvateoksia kotimaisilta ja ulkomaisilta kuvaajilta.
Lue lisää